Bulgarian-Sims-2-Site - The Bulgarian Booty !!!

 

 
Рейтинг: 3.00
(104)
Начало/Home
Нашата цел / Main Goal
Новини/News
Любопитно/Gossip
Истории/Stories
Прически/Hair
Дрехи/Clothes
Тела/Body Types
Аксесоари и генетики/Accessories & Genetics
Симове/Full Sims
Обзавеждане/Buy mode
Постройки/Buildings
Строителство/Build mode
Домашни любимци/Pets
Автомобили/Vehicles
Теми/Themes
Промени в играта/Game Modifications
Уроци/Tutorials
Кодове/Cheats
Клипове/Clips
Галерия/Gallery
Екстри/Extras
Конкурси/Сompetitions
Риалити/Reality Show
Забава/Fun
Картички/E-cards
Анкети/Inquiry
Линкове/Links

БЛОГ АРХИВ
«« октомври 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


SIMS 2 - теглене Вашите въпроси

Начало/Home


Вижте нашият първи конкурс и правилата за участие ТУК.

**************************************
*НОВО*


Красиви официални ролкли на Пеги в Дрехи-> For Ladies-> Официални.


Новата платена коса на пеги в Прически-> Дамски2********************************************************Заявки за Платени неща
Харесали сте си нещо от платен сайт? Не искате да рoвите да го търсите в booty-то? Ок. Ние сме насреща, пуснете един коментар в Welcome И ние ще го публикуваме за вас!:) Може да поискате каквото и да е и от който и да е сайт!***********************
Екипа на bulgarian-sims-2-site ви пожелава много здраве през 2009 година!**********************************
Чл. 4. Не са обект на авторското право:

1. нормативни и индивидуални актове на държавни органи за управление, както и официалните им преводи;

2. идеи и концепции;

3. фолклорни творби;

4. новини, факти, сведения и данни.

Чл. 9. Авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Това не лишава други лица от правото да правят самостоятелно свой превод или своя преработка на същото произведение.

И сега какво кредем от офелиа? Предметите от чждите сайтове, които са забранили разпространяването им? Новините? Преводите й на чуждите автори? Картинките на ЕА, на които тя глага логото си, все едно ЕА Games е нейна собственост? Или може би всички неща, които са запазена марка на ЕА:
EA TOOLS END USER LICENSE: EA owns all of the rights, title and interest in the Tools & Materials. You may not alter any of EA's trademarks or logos, or alter or remove any of EA's trademark or copyright notices included in or with the Tools & Materials or EA's products. НЯКОЙ ИСКА ЛИ ДА НИ ПИТА НЕЩО?!
От своя страна Офелиа насърчава даването на пари за платени сайтове, които нямат лиценз от ЕА Games за това. Офелиа заплашва със себе си, като пише "АЗ" с главни букви... тя да не би да е Бог? Офелиа каза, че ние плагиатстваме неща от сайта й... Какво плагиатстваме?!? Нещата на чуждестранните автори? Уроците на чуждестранните автори? Новнините и информацията на ЕА? СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА ОФЕЛИА, ТУК ИМА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА!!! АКО ТИ ЖИВЕЕШ ВЪВ ВРЕМЕТО НА КУМОНИЗМА, НИЕ СМЕ СВОБОДНИ! БЪЛГАРСКАТА СИМС ОБЩНОСТ Е СВОБОДНА И ТИ НЯМА ДА НАЛАГАШ МОНОПОЛА СИ В ГЛОГ! ОБЕЩАВАМЕ ТИ!

AsianCat&SteelBitch
**************************************
Охаа! Какво се случи вчера... Поемете въздух и се хванете здраво за стола... Бяхме посетени от нейно величество, кралицата майка на вещиците, таланта на българското симс общество(затаете дъх...) - ОФЕЛИА! Тя цъфна тук(изглежда още неизтрезняла от празнуването на Коледа) със куп заплахи и закани. Тя ни каза, че ще се заеме с нас(въпреки, че ние вече се заехме с нея), заплаши ни с екипа на прекрасния портал дир.бг, обидини с какво ли не и ни набеди за агенти на разните бг форуми. Толкова сме уплашени, че вече сме се барикадирали и чакаме всеки момент снайперисти и жандармерията да нахлуят в къщите ни, конфискувайки компютрите ни за да изтрият малкият ни проект... Е, жалко, но това може да се случи само в някой научно-фантастичен филм(режисиран от Офето). 
Сега ето малко факти, които нямат нищо общо с офините голословия. Ето какво са написали дир.бг за проекта глог(това е извлечение):

За Глог


Ако ви е омръзнало да ви промиват мозъка с това, което не искате да знаете, ако искате да се чуват и вашите новини, да се вслушат и във вашето мнение, да споделите интересите си - елате в Глог!

Не е нужно да сте дизайнер, програмист, информатик. Глог ви дава инструментите, вие сглобете идеите си!

Ами да започваме, и не забравяйте, пишете ни за всичко, което не ви допада, не ви хареса, или пък ви липсва.
Благодарим ви, че сме заедно!

И сето сега ние със SteelBitch се питаме какво грешно сме направили? Да писнало ни е Офа да промива мозъци, да споделяме идейте и вижданята си, и пишем за всичко, което не ни допада и не ни харесва.

В дъното на всеки глог пише:
Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в блога материали, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни

Да се надяваме, че Офа има връзки, защото май няма да й излязат сметките.

Също така всички неща, които сме публикували тук, не са нейни. Мисля, че тя леко се е само забравила... Всички неща свързани с марката Симс са изключително притежание на EA Games. И докато Офа не ги купи няма нищо нередно(ние ти предлагаме да спреш да даваш пари за платени сайтове, след като има PMBD и да си купиш касичка прасенце или вещица, което ще ти е най-приятно гледаш и да започнеш да събираш пари за EA).

А за трфика, който поглъщаме... Ами ние не поглъщаме никакъв трафик на дир.бг. Твойте картини и архиви са хостнати на сайтове, които нямат нищо общо с дир. И вземи разкарай нещата, с които ти поглъщаш трафика на хубавите чуждестранни сайтове, от които глагаш неща в това дето начираш сайт.
Уроците, които си превела тввой ли са? Не. От сайтове като mikeinside, MTS2, thesims2.com... Ти питала ли си авторите им за да ги преведеш? Не. Ако тук има нещо наистина твое(твой урок, дреха с твой меш и т.н.) ни пиши и аз ти обещавам пред всички, че ще го махнем.
И уверявамете прекарахме си празниците подобаващо. Глога ти не сме го копирали два дни ами 30 мин. Осъзнай се това не е САЙТ, а БЛОГ. Всеки може да направи, тъй че не се изживавяй толкова на сериозно...

Очевидно е колко си отчаяна щом ни плашиш с празни приказки. При теб всичко става с лъжа - потребителите ги печелиш с лъжа, нас се опитваш да ни сплашиш с лъжа... Само, че в този болг не може с едно копче да изтриеш истината, която казваме на хората истината, както направи в твоя блог.
Ние сме амбициозни и ще те минем по посещение(след като по това опшределяш сайтовете). Може да не е днес, може да не е другия месец, но ще стане! Пожелаваме успехи на блога ти, защото ще са ти нужни!!!
Сега затвори зейналата си от злоба уста, че ще ти потече пяна, обирай си вехтите вещерски парцали и се прибирай в хралупата си!!!

SteelBitch&AsianCat


 
Приятели:

 


Welcome
Добре дошли! Това е един блог на свободната българска симс общност. Вие избирате дали да сваляте без ...
25 Декември 08, 21:18   Коментари (253)


0.1124